Limmar ihop min kluvna personlighet

Känner att jag vill förklara lite mer ingående om varför jag slutar att blogga här och enbart fortsätter på www.sofiafritzson.com

Jag startade den här bloggen i slutet av januari 2014 och anledningen var för att jag skulle börja ge ut mina digitala noveller. Jag ville att det skulle finnas en hemsida och mejladress som knöts till de titlarna och det författarnamnet. Snart upptäckte jag att jag tyckte det var roligt att vara lite hemlig, men för att inte låta det bli alldeles för uppenbart att det var jag som stod bakom den nya bloggen så fortsatte jag att vara aktiv på min vanliga hemsida. För att kunna fylla två olika bloggar med inlägg så delade jag upp ämnena och eftersom jag skrev vardagserotik fick novellerna, digital utgivning och romance bo på denna bloggen, medan jag koncentrerade mig på läsning av ungdomsböcker och YA, privatlivet och övrigt skrivande på den andra bloggen.

Snart märkte jag att det tar en del tid och energi att hålla liv i två bloggar och efter att jag träffat skrivarvänner i verkligheten och avslöjat mig, så blev det allt svårare att hålla isär de olika personligheterna jag skapat. Mitt skrivande som spretat förut har dessutom nischat in sig åt romance-hållet, och nu är jag med i Harlequins Författartävling under mitt eget namn. Jag har helt enkelt kommit ut som den romance-nörd jag är. Detta gör att jag inte längre känner något behov av att särskilja mig genom två olika bloggar, istället tar jag med mig all romance-feeling och alla boktips till den andra bloggen. Jag plockar alltså ihop alla bitar av mig själv och återuppstår i ny skepnad och därför har jag skaffat en ny design till min andra blogg, en som liknar den här så att man inte känner sig vilse.

Därmed hälsar jag er alla varmt välkomna hit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s